Espoo-päivä 31.8.2024

Tapiolan Lämpö ja Olarin Huolto ovat mukana juhlimassa Espoota Espoo-päivänä lauantaina 31.8.2024. Tapiolan tapahtuma järjestetään Ainoan rakennusten välissä Tapiolan kävelykeskustassa ja Olarin tapahtuma Kuitinmäen ostarilla Olarissa, molemmat klo 12-16.

Tapiolan tapahtuma:

Tämän vuoden tapahtumassa teemana on hyötypuutarha ja pihan valmistautuminen talveen. Paikan päällä Tapiolassa viherpalveluidemme asiantuntijat ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi kasvien ja pihan hoidosta. Haluatko tietää, miten valmistella puutarhasi tulevaa talvea varten tai miten hoitaa viherkasveja syksyn tullen? Tule juttelemaan ja saat asiantuntevia vinkkejä sekä käytännön neuvoja.

Ständillämme voit myös haastaa itsesi lajintuntemuspelillä. Lisäksi järjestämme arvonnan, jossa voit voittaa upeita, hyötypuutarhaan sopivia palkintoja. Tule mukaan hakemaan inspiraatiota syksyn puutarhatöihin!

Olarin tapahtuma:

Olarin Huolto järjestää hauskaa ja informatiivista ohjelmaa koko perheelle. Tapahtumassa pääset tutustumaan yrityksemme toimintaan, näkemään vaikuttavia työkoneita ja osallistumaan monipuoliseen ohjelmaan. Lapsille on luvassa pihapelejä, saippuakuplien puhaltamista ja katuliiduilla piirtämistä – tekemistä riittää kaikenikäisille! Innokkaat pääsevät myös hyppäämään työkoneen kyytiin. Aikuisille tarjoamme tietoa palveluistamme ja mahdollisuuden keskustella asiantuntijoidemme kanssa esimerkiksi pihan talvivalmisteluista.

Espoo-päivää ei tarvitse viettää tyhjin vatsoin, sillä tapahtumassa on tarjolla makkaraa, mehua ja kahvia – tulet varmasti viihtymään!

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Espoo-päivää kanssamme!